Services

 • Onderhoud

  Uw auto is aan slijtage onderhevig. Gedegen onderhoud en een goede inspectie kan veel ergernis en schade voorkomen. Onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur en gereedschappen. In combinatie met de technische kennis van onze allround automonteurs kunt u er zeker van zijn dat uw auto de werkplaats in topconditie verlaat.

 • Airco

  In de moderne auto is een airco bijna vanzelfsprekend. Ook de airco dient tijdig gecontroleerd te worden om nare luchtjes, ziektekiemen en slecht functioneren te voorkomen. Wij onderhouden en repareren airco- systemen volgens de erkende normeringen en richtlijnen.

 • Anti diefstal

  Diefstal van auto’s en hun toebehoren is aan de orde van de dag, waardoor zowel eigenaren van deze auto’s als verzekeringsmaatschappijen worden gedupeerd. In onze werkplaats kunnen we mechanische en elektronische maatregelen treffen om uw auto daartegen te wapenen. Vakkundig geïnstalleerd en SCM gecertificeerd!

 • Banden

  Wij leveren, verzorgen en monteren topklasse autobanden van alle bekende merken. Laat u adviseren welke banden het beste bij u en uw rijstijl passen. Tevens kunt u bij ons terecht voor accu’s, uitlaten, velgen en trekhaken.

 • PowerFlush automaat bak

  Deze methode omvat een geavanceerde en innovatieve manier om automatische transmissies en stuurbekrachtigingssystemen te spoelen, te reinigen en volledig te voorzien van verse vloeistof. De praktijk wijst uit dat veel automatische transmissies op den duur slecht schakelen.

 • Trekhaak specialist

  Automotive Fraud Services

  Autoservice Ram is dé specialist in het monteren van trekhaken en afneembare trekhaken op uw auto. U krijgt van ons deskundig advies over verschillende mogelijkheden voor uw auto. Voor bijna elke auto zijn er meerdere mogelijkheden voor een trekhaak. Gebruiksgemak en veiligheid zijn onze uitgangspunten.

APK II Keuringsstation

SCM alarm inbouwsystemen

Automaatbak spoelen

Eigen spuitcabine

Plaat werkplaats

2e handse onderdelen lijn

Grote voorraad BMW onderdelen

Bandenservice

Auto in en verkoop