PowerFlush methode

Uitbreiding werkplaatswerkzaamheden bij Autoservice RAM:  de PowerFlush methode.

Deze methode omvat een geavanceerde en innovatieve manier om automatische transmissies en stuurbekrachtigingssystemen te spoelen, te reinigen en volledig te voorzien van verse vloeistof.

De praktijk wijst uit dat veel automatische transmissies op den duur slecht schakelgedrag vertonen. Dit wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door vervuiling die ontstaat bij normale slijtage en gebruik. Andere veelgehoorde klachten zijn bonken, slippen, een schommelend toerental, verhoogd brandstofverbruik en het disfunctioneren of zelfs volledig dienst weigeren van de automaatbak. Klachten die kunnen leiden tot dure reparaties of zelfs volledige revisie van de automatische transmissie.
De oorzaak? Vervuilde en verouderde ATF. (Automatic transmission fluid)Met de Powerflush methode wordt het volledige systeem inclusief koppelomvormer, oliekoeler en alle leidingen, gereinigd en voorzien van verse ATF.

 

Wacht dus niet als u veranderingen opmerkt tijdens schakelen of besturen van uw auto en laat ons de automatische transmissie ‘powerflushen’. Ook wanneer er nog geen klachten zijn, is het zinvol om de automatische transmissie preventief te laten ‘powerflushen’ om dure reparaties in de toekomst te voorkomen.
Wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen naar 0118 612 236 of stuur een mail naar info@autoram.nl.